24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Waterschade

Wateroverlast kan veel schade met zich meebrengen en is zeer vervelend. Het is daarom belangrijk om allereerst de oorzaak aan te pakken. Onze vakmensen kunnen voor u de oorzaak opsporen en deze herstellen. Na het oplossen van de oorzaak kunnen wij voor u de waterschade in kaart brengen en deze direct repareren. De gevolgen van waterschade kunnen zeer groot zijn. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan,

  • Optrekkend vocht
  • Schade aan inventaris
  • Schimmel en bacteriën
  • Stank overlast

Calamiteiten Groep Nederland kan voor u door het gebruik van professioneel apparatuur de schade herstellen en hierdoor verdere problemen voorkomen. Of de waterschade nou veroorzaakt is door een kleine lekkage of een overstroming, wij staan voor u klaar om de problemen snel en vakkundig te verhelpen. Waterschade in Amsterdam? Bel direct ons calamiteiten servicenummer via 0800-1850.

24/7 spoedservice waterschade

Waterschade kan door diverse oorzaken ontstaan. Hieronder ziet u de meest voorkomende oorzaken van waterschade,

  • Waterschade door neerslag
  • Waterschade door lekkage
  • Waterschade door daklekkage
  • Gesprongen leidingen
  • CV- problemen

In alle gevallen is het belangrijk dat u uw verzekeringmaatschappij inschakelt voor de eventuele schadeafwikkeling. Natuurlijk is het ook van belang dat de schade wordt beperkt en hersteld wordt. Hierbij kan Calamiteiten Groep Nederland u van dienst zijn. Door onze ervaring op het gebied van waterschade kunnen wij voor u de problemen opsporen en op professionele wijze repareren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van waterschade. Heeft u waterschade in Amsterdam en omstreken? Voorkom dan meer schade en schakel de hulp in van een van onze professionals. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw spoedgevallen via 0800-1850. U krijgt gelijk contact met een van onze vakmensen en zij komen zo spoedig mogelijk naar u toe. Ook kunnen wij voor u de afwikkeling met de verzekering verzorgen.

Bel direct onze calamiteitendienst via 0800-1850 bij zowel kleine als grote waterschades. Wij hebben altijd voldoende personeel klaar staan. U kunt bij iedere calamiteit op ons rekenen.