24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Stormschade

Schade aan uw woning en/of bedrijfspand veroorzaakt door storm? Ook dan kunt u rekenen op de diensten van Calamiteiten Groep Nederland. Wij staan dag en nacht voor u klaar om stormschade te herstellen. Wanneer het nodig is kunnen wij eerst een noodvoorziening plaatsen. Stormschade in Amsterdam? Wij zijn voorbereid op alle calamiteiten. Bel bij stormschade direct ons calamiteitennummer via 0800-1850.

Altijd bereikbaar voor al uw spoedgevallen

Calamiteiten Groep Amsterdam is dag en nacht bereikbaar. Vaak komt stormschade onverwachts en kan dan ook veel schade met zich meebrengen. Storm kan leiden tot de volgende problemen,

 • Lekkage
 • Kapotte dakbedekking
 • Waterschade
 • Schade aan dak, muren, gevels of schuttingen
 • Omgevallen bomen

Wilt u de schade beperken? Kom dan direct in actie en zorg ervoor dat de stormschade op professionele wijze wordt hersteld. Wij kunnen voor u snel aanwezig zijn en de schade opsporen en repareren. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief materiaal en professioneel gereedschap kunnen wij voor u de stormschade op vakkundige wijze herstellen.

Volledige afhandeling van stormschade

Calamiteiten Groep Nederland is bij stormschade in Amsterdam snel aanwezig. Wij kunnen voor u de gehele stormschade afwikkelen. Hieronder ziet u hoe wij te werk gaan bij stormschade,

 1. We inventariseren de situatie aan de telefoon
 2. Spoedig zijn wij aanwezig
 3. We stoppen de bron van de schade
 4. We stellen een offerte op voor de herstelwerkzaamheden
 5. Kiest u voor Calamiteiten Groep Nederland? Dan herstellen en vervangen wij alle door storm beschadigde onderdelen
 6. Ook regelen wij desgewenst de afhandeling met uw verzekeraar

Stormschade in Amsterdam , Amsterdam- zuid, Amsterdam Slotervaart, Amsterdam Centrum of Diemen? Neem dan direct contact op met onze calamiteitenservice via0800-1850. Wij van Calamiteiten Groep Nederland zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw spoedgevallen. Of u nou stormschade, waterschade, lekkage of andere problemen heeft.