24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Stankoverlast bestrijding

Last van stank overlast? Vaak is stank afkomstig vanuit de riolering of de afvoer. Stank is natuurlijk zeer vervelend en in de meeste gevallen is de oorzaak niet eenvoudig te achterhalen. Calamiteiten Groep Nederland kan voor u eenvoudig door het gebruik van het juiste apparatuur de oorzaak achterhalen en deze eventueel gelijk oplossen. Wanneer er water in het riool komt moet natuurlijk de lucht eruit. In de meeste gevallen ontstaat deze stank wanneer het hevig regent. Wilt u de stank door een professional laten op lossen? Schakel dan de hulp in van een van onze specialisten.

Direct een van onze vakmensen voor het achterhalen en oplossen van stankoverlast? Bel 0800-1850. Wij zijn snel ter plaatse en kunnen voor u de problemen binnen een mum van tijd oplossen.

Altijd bereikbaar voor het bestrijden van stankoverlast

Onze vakmensen zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u rekenen op onze diensten. Problemen met uw riolering kunt u natuurlijk niet plannen. Het is daarom fijn dat onze vakmensen altijd voor u klaar staan. Ongeacht het tijdstip.

Met spoed een specialist nodig in Amsterdam voor het verhelpen van stankoverlast? Neem dan direct contact op met onze calamiteitenservice via 0800-1850.