24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Slotenservice

Naast onze calamiteitenservice bieden wij ook een slotenservice aan. Bent u bijvoorbeeld buitengesloten? Of is het slot van uw woning kapot gegaan? Blijf dan niet langer in de kou staan en bel ons direct op 0800-1850. Onze vakman komt dan zo spoedig mogelijk naar u toe om uw deur te openen of het slot te repareren.

24/7 spoed slotenservice Amsterdam

Er zijn veel situaties waarin u snel een slotenmaker nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld uzelf buitengesloten hebben of de sleutel is afgebroken in het slot. In zo’n geval wilt u natuurlijk direct hulp. Wij van Calamiteiten Groep Amsterdam staan altijd voor u klaar. Dag en nacht kunt u een beroep doen op onze vakmensen. Direct opzoek naar Slotenservice Amsterdam? Zoek dan niet verder en bel onze 24/7 spoedservice via 0800-1850.

Buitengesloten

U bent op zoek naar een professioneel bedrijf omdat u zichzelf heeft buitengesloten? Of is het slot van uw woning kapot? Calamiteiten Groep Nederland biedt u directe hulp aan bij problemen omtrent uw hang- en sluitwerk. Onze vakmensen hebben veel ervaring met het openen van sloten. Calamiteiten Groep Nederland beschikt over het juiste apparatuur en gereedschap om de deur te openen en om u toegang te geven aan uw woning. Problemen met het openen van uw deur in Amsterdam? Neem contact met ons op via 0800-1850. Wij zijn snel ter plaatse om de problemen op te lossen.

Inbraakschade

Ook wanneer de deur is geforceerd of er een ruit is ingetikt kunt u op Calamiteiten Groep Nederland rekenen. Het belangrijkste is vooral niet in paniek te raken en allereerst de politie te bellen. Wanneer u aangifte heeft gedaan kunnen wij voor u de schade opnemen en herstellen. In de nacht zorgen wij voor een noodvoorziening zodat u rustig kunt gaan slapen. Inbraakschade? Neem gelijk contact op met onze calamiteitenservice via 0800-1850.

Of u nou vanuit Amsterdam Zuidoost, Slotervaart, Oud-zuid of Amsterdam Noord belt, onze vakmensen zijn snel bij u. Met spoed een slotenmaker nodig in Amsterdam? Bel onze calamiteitenservice via 0800-1850 en u wordt direct geholpen.