24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Ongediertebestrijding

Problemen met ongedierte in Amsterdam? Zoals bijvoorbeeld, muizen, ratten, duiven, wespen, vlooien of ander ongedierte? Neem dan gelijk contact op met Calamiteiten Groep Nederland. Wij kunnen voor u de juiste maatregelen treffen om de ongedierte te bestrijden en eventuele terugkomende problemen te voorkomen. Ongediertebestrijding? Bel direct 0800-1850. Wij komen snel naar u toe om de problemen te verhelpen.

Altijd bereikbaar voor ongediertebestrijding

Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar. Met onze 24/7 spoedservice kunnen wij ervoor zorgen dat uw calamiteiten binnen een mum van tijd zijn opgelost. Onze vakmensen zijn altijd uitgerust met het juiste apparatuur en gereedschap. Overlast van ongedierte? Bel direct onze calamiteiten spoedservice via 0800-1850.

Tips tegen ongedierte

Het is natuurlijk altijd beter om ongedierte te voorkomen. Hieronder ziet u enkele tips voor het voorkomen van een ongedierteplaag,

  • Dicht gaten en kieren goed af in uw woning en/of bedrijfspand
  • Stofzuig regelmatig grondig
  • Verpak voedsel luchtdicht in plastic of glas
  • Sluit vuilnisbakken goed af
  • Voorzie roosters en luchtgaten van gaas

Op zoek naar een oplossing tegen ongedierte?

Calamiteiten Groep Nederland is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte. Door diverse methodes kunnen wij op een professionele wijze de ongedierte bestrijden. Omdat niet iedere methode werkzaam is bij ieder dier kunnen onze vakmensen voor u kijken welke manier van bestrijden het meeste effect heeft.

Ongedierte in Amsterdam? Neem direct contact op met onze calamiteitenservice Amsterdam via 0800-1850. En u komt gelijk in contact met een van onze vakmensen.