24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Gevelimpregnatie

Vocht kan veel schade veroorzaken. Bepaalde steensoorten worden hier poreus van. Wanneer u vocht geen kans wil geven en uw woning wilt beschermen tegen wateroverlast kunt u het beste de gevel laten impregneren. Het voordeel van het impregneren is vooral dat de vorming van schimmels, mos en barsten in voegen worden tegengehouden. Wilt u de gevel van uw woning en/of bedrijf beschermen tegen vocht? Bel dan nu Calamiteiten Groep Amsterdam via 0800-1850. Wij kunnen voor u de gevel voorzien van een beschermende vloeistof tegen vocht.

De oplossing tegen vocht

Er kan voor gezorgd worden dat vocht geen kans meer heeft. Door uw woning en/of bedrijf te laten impregneren is uw woning optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Met de kleur- en glansloze oplossing van Calamiteiten Groep Nederland is de gevel vochtbestendig en zal uw woning geen last meer hebben van vochtproblemen.

Voordelen van gevelimpregnatie

Hieronder ziet u enkele voordelen van een geïmpregneerde woning en/of bedrijfspand,

  • Zelfreinigend en water afwijzend oppervlak
  • Draagt bij aan een mooiere uitstraling
  • Droge, waterafstotende maar ademende gevel
  • 25% meer energiebesparing
  • Minder kans op mos, schimmel of algen

Wilt u meer informatie over gevelimpregnatie? Of wilt u direct aan afspraak maken? Neem dan gelijk contact op met ons via 0800-1850. Calamiteiten Groep Nederland is gespecialiseerd in het impregneren van gevels en kan dit door het juiste materiaal en gereedschap op een vakkundige wijze voor u doen.